Despre proiect…

In prima faza proiectul are ca scop strangerea de fonduri. In aceasta faza au loc doua activitati importante: Tombola umanitare si licitatia de obiecte. Tombola umanitara consta in vinderea de bilete (3 lei/bilet) si acordarea a 3 premii celor care le-au cumparat.

Premiul I : 500 lei     Premiul II: 300 lei     Premiul III : 200 lei

Daca doriti sa pariticipati sau sa faceti donatii sunati la nr: 0748736663 (Cezar) sau id :cezar_costy si veti primi informatiile necesare. De ajutoarele stranse vor beneficia  30 de copii de la Casa de Copii din Ciurea si 25 de familii de batrani din Parohia Toma Cozma. Vom oferi cadouri, dulciuri, jucarii etc…orice ar aduce un zambet pe fetele lor. Nu e usor sa traiesti singur, in saracie, sa visezi dar sa nu poti avea iti doresti  si uneori sa nu ai nici strictul necesar. Acum ai sansa sa arati ca iti pasa. Impreuna putem darui clipe de fericire.

 

 

1 Comment »

  1. 1
    bubu Says:

    putin cu putin cu inca putin ..uite asa se face muuult!…doar impreuna vom face diferenta…sunt sigura ca printr-un fel sau altul cu totii putem contribui la acest proiect!..deci ce mai asteptati?!….daruind vei dobandi!..:D


RSS Feed for this entry

Lasă un comentariu