Data Extragerii

Strangerea de fonduri prin tombola umanitara din proiectul „Arata ca-ti pasa” a ajuns la final. Sutele de bilete vandute au dovedit ca va ganditi mereu la cei de langa voi, la aceia pentru care Sarbatorile de iarna vor fi mai colorate de zambete si mai calduroase. Cei 80 de beneficiari, copii si batrani vor zambi multumita dumneavoastra.

Extragerea celor 3 castigatori ai tombolei umanitare va avea loc pe 4 Decembrie, ora 19.30,  in cadrul Concertului Caritabil de Colinde din Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor Iasi.

premiul I     500 lei

premiul II     300 lei

premiul III    200 lei

(Castigatorii vor fi contactati telefonic si pe email in cel mult 24h de la extragere)

Va invitam la Concertul Caritabil de Colinde pentru a simti impreuna bucuria Sfintelor Sarbatori de Craciun, in compania corului de copii beneficiari ai proiectului. Alaturi de ei, vor urca pe scena Corul ASFI, Corul ASB, Ana Maria Ababei, Corul Mitropolitul “Iosif Naniescu”si Corul Bisericii “Sfintii Apostoli Petru si Pavel”  din Barboi.

In cadrul concertului va avea loc o licitatie de obiecte create de copii si nu numai. Sunt binevenite donatii de orice natura: jucatii, obiecte, carti etc.

Intrarea este libera!

Lasă un comentariu